Shenbalans.se: hemsida och SEO

Shenbalans hemsida i dator

Projektdetaljer

Ny hemsida

Shenbalans hade tidigare en enkel blogg-liknande hemsida och ville ha något som ligger mer i tiden och kunde locka mer kunder. Jag designade en ny hemsida i WordPress och ändrade strukturen på sidan till att bli mer användarvänlig och passa verksamheten.

Sidan är responsiv och anpassar sig till alla skärmar och har knappar som leder till de sidor som verksamheten vill ha användare till. Jag tog färgerna från loggan till designen för att få en enhetlig känsla och ändrade innehållssidorna till att innehålla den information en kund snabbt vill kunna hitta, som till exempel pris. Idag har sidan en snyggare mer enhetlig design och lockar till fler konverteringar.

Löpande SEO-arbete

När jag började bygga om hemsidan hade den inga besökare och dök inte heller upp i sökresultat för relevanta sökfraser. SEO-arbetet har innefattat analys, urval av sökfraser, optimering av on-page faktorer och sidor kring dessa sökfraser. Optimering av webbplatsens tekniska aspekter, så som de aspekter som påverkar sidans laddningstid, och arbete med WordPress-tillägg som Yoast SEO och Autooptimize. Idag är Shenbalans på förstasidan på Google för många av de sökfraser sidorna har optimerats kring.

Utdrag från Shenbalans hemsida

Min sida blev mer levande och med rätt känsla för min verksamhet. Jag kan varmt rekommendera Victoria.

CARINA JACOBSON

Låter det intressant?
Hör gärna av dig!