Projektdetaljer

Utveckling av hemsida

Vintagedrömmar ville ha en enkel hemsida med vintage-känsla där potentiella kunder kan få information om deras tjänst. Jag gjorde tillsammans med företaget upp en plan för design av sidan och lade fram förslaget att vi skulle ha en chans för potentiella kunder att se alla klänningar som erbjuds. På så sätt minskar chansen att företaget har provningar som inte blir till en kund och potentiella kunder får också en chans att bedöma om det är värt deras tid att nyttja tjänsten.

Detta löste jag genom att göra en hemsida i WordPress och med hjälp av WooCommerce byggde jag upp en sida för klänningarna där kunder kan få en översikt över de klänningar om erbjuds. Genom att anpassa tillägget fick även var klänning en individuell sida med fler bilder och beskrivning och möjlighet att tas vidare till tidsbokning istället för ”köp”-knappen som är standard.

Digital marknadsföring

Innan bygget av hemsidan utförde jag en grundlig sökordsanalys kring vilka sökfraser hemsidan behöver byggas upp kring, och byggde sedan upp sidan kring dessa fraser med hjälp av tillägget Yoast SEO.

Utöver SEO har jag även hjälpt företaget ta fram en digital marknadsföringsplan, kring vilka sociala medier företaget behöver etablera sig på och relevanta plattformer för annonsering

Obs! Hemsidan är än inte publicerad, då företagets butik fortfarande är under uppbyggnad

Låter det intressant?
Hör gärna av dig!